Zamieszczone przez bkd
Giełda Papierów Wartościowych - Czy ktoś gra?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez bkdA czym się koledzy kierujecie przy zakupie tego PBG? Papier technicznie jest na poziomie śmiecia ...
IMO momentem na zakup jest dopiero przełamanie kursu spadkowego. Wcale nie trzeba kupować na samym dołku, żeby zarobić, a na pewno jest o wiele bezpieczniej korzystać z sygnałów kupna pochodzących z analizy technicznej.
Swoją drogą wszystko zależy jeszcze od tego ile macie do wtopienia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez paweł2PBG za175 znow 15szt nabylem :wink:
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 11 09:55 ]
Ooo pbg prawie 180w tym roku licze na 220-230 i mozna sprzedac sr mam 179,5 na te 25% licze zobaczymy.
Komentarz
-
-
granacik spółka dosyć ciężka, nigdy nie wiesz jak się zachowa, ale po przeanalizowaniu wykresów od początku działalności to można zarobić. Tyle, że niewiele czasu na wejście po zmianie trendu, ponieważ albo wali stromo w górę (mocny krótki wzrost), albo pikuje na dół (jak to miało miejsce ostatnio). C/WK robi się obiecująca, muszę jeszcze sprawdzić jak Borek ma się na tle całej branży po ostatnich spadkach. Decyzję podejmę jak zejdzie poniżej złotówki, chyba że zacznie wzrastać to wejdę w trakcie jak zdąże.
Komentarz
-
-
To, że Borek poleciał ostatnio o złotówkę wynika z nowej emisji z prawami poboru a nie z jakiejś mega zwały. Nikt nie stracił 50%, bo albo objął nową emisję w promocyjnych cenach, albo sprzedał prawa poboru. Polecam oglądać wykresy na stooq.pl, tam wykresy uwzględniają takie operacje.
Na Borku kiedyś zarobiłem 30% w kilka dni, ale ogólnie nie polecam spółek należących do naszych krezusów, bo często kursy zmieniają się w nieuzasadniony (dla leszcza :twistedsposób.
Komentarz
-
-
A ja kupiłem parę akcji i obserwuję od wejścia Euco. Większych wahań cen nie było za to branża wydaje mi się całkiem nowa i rozwojowa a ta firmarozwija się otwiera oddziały w różnych krajach Europy.
Spis treści:1. STRONA TYTUŁOWA2. WYBRANE DANE FINANSOWE3. KOREKTA RAPORTU4. ZAWARTOŚĆ RAPORTU5. PODPISY WSZYSTKICH CZŁONKÓW ZARZĄDU6. PODPIS OSOBY, KTÓREJ POWIERZONO PROWADZENIE KSIĄG RACHUNKOWYCHSpis załączników:EUCO_-_raport_bsf_2010.pdf (ZAWARTOŚĆ...
a teraz jeszcze jakieś zmiany przepisów nastąpiły, które poszerzają zakres uch działań:
Coraz więcej osób będzie dochodzić wypłaty zadośćuczynienia za śmierć bliskiej osoby w wypadku komunikacyjnym. To zwiększające się
Myślę, że to długoterminowa sprawa.
Słyszałem, że Browar Ciechan ma wejść na giełdę. Czekam na to.
Komentarz
-
-
-
ja trzymam JSW, bo w dłuższej perpektywie na pewno będzie górka
Zamieszczone przez NematodePraktycznie zerowy zarobek przy full pakiecie->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
trzymam->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Ja sprzedałem wczoraj z zarobkiem lekko ponad 100 PLN już po prowizjach czyli zarobek prawie żaden. Ja liczyłem tylko na debiut, bo nie mogę teraz na dłużej kasy zamrozić. Gdybym miał taką możliwość to bym chyba zdecydował się trzymać. W przypadku Tauronu było podobnie i trzy miesiące nic się nie działo, aż w końcu przyszedł okres kiedy zarobiło się 20% :twisted:
Komentarz
-
Komentarz